Vem är jag?

Född på 70-talet med en lillebror som jag avgudar. Tre barn har jag och de är bara pojkar och är det bästa som har hänt mig. Fick mitt första barn när jag var 18 år och det är verkligen inte något jag ångrar, att jag var så ung.  Bor i en liten by på norra Åland, är från Haninge i södra Stockholm. Flyttade hit till Åland för ett år sedan.

Är sjuk i fibromyalgi och har snart lärt mig att leva med det. Försöker att göra så bra jag kan för att må bra vilket innebär bland annat att jag tränar regelbundet. Har fastnat för träningsformen zumba som jag varvar med lättare styrketräning, spinning och powerwalks.

Tycker det är skitjobbigt att prata engelska men jag pratar spanska flytande och har börja att lära mig italienska. Drömyrket är att kunna försörja mig på att fotografera och att arbeta med resor. Älskar att fotografera, har gjort det sedan jag var ett barn och resa har jag börjat göra på senare tid.

Här på bloggen kommer jag att varva mina tankar om barn, foto, resande, sjukdomar och andra saker som jag funderar och tänker på.

Annonser

En reaktion på ”Vem är jag?

  1. Hej, hoppas du inte misstycker att jag hör av mig så här, men jag ska skriva om karpaltunnelsyndrom i icakuriren och läser på din blogg att du lidit/lider av detta? Är du intresserad av att medverka?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s