Utomjordingarna skrattar nog åt oss

Utomjordingarna skrattar nog åt oss

Tänk dig de utomjordingar ( ja de finns tror jag ) som är så pass intelligenta så de förstår oss. De har suttit och iakttagit oss under väldigt lång tid. De har sett våra krig, fattigdom och tokiga ledare. De har även sett hur kalla kriget tog slut och öst och väst närma sig , hur man har gått ihop för att skicka pengar till svältande och olycksdrabbade länder, hur man jobbar för lika rätt för kvinnor och män, hur man också arbetar för att barn ska få vara barn och säkert har de tänkt att : wow vad bra!!! 

Men så händer något, krigen blir värre, terrorn ökar, kvinnoförtrycket fortsätter, barn far illa. Ledarna för flera av världens länder byts ut eller till och med stannar kvar vid sin makt men ändrar karaktär och personlighet. 

Vad tror ni de tänker om Nordkoreas jättebebis som sitter vid makten? Om Turkiets och Rysslands ledare som verkade ok när de fick makten men som i dag visar sig ha flera olika personligheter? Eller om det senaste tillskottet en narcisstisk man som har fått makten i en av världens mäktigaste länder. En man vars ord och tankar alltid är sanningen även om man kan lägga fram bevis som vem som helst ser är korrekt men som han menar är lögn och fejk. En man som är så barnslig så han i stort sett slänger ur sig vad som helst på Twitter.

Utomjordningarna sitter nog på sina planeter och skakar sina huvuden och anser nog att människorna är nog inte så smarta som de trodde. Kanske dags att ta över planeten innan de totalt har förstört den.

Vem vet? Ingen! Men framtiden får utvisa vad som kommer att ske.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s