Tabata

Tabata

Försöker börja varje dag med en pw, började för ungefär 3 veckor sen, då när min son började skolan för då måste jag gå upp :). Första 1 1/2 veckorna var det bara vanlig powerwalk, sedan började jag med tabata. Det innebär 8 block där man ger järnet i 20 sek, varvar ner 10 sek, järnet i 20 sek osv. Det är super för att förbättra konditionen. Nu de sista 2 gångerna jag har varit ut har jag även börjat att jogga lite smått. 

Det är riktigt segt vissa mornar men det är grymt skönt när man har kommit hem och kan ta en dusch innan det är dags att åka till jobbet. 

Kan ärligt tala säga att jag har kommit en bra bit på väg mot den fysiska hälsa jag hade innan vi flyttade hit. Det som fattas nu är regelbunden gymträning, skulle behöva ha en stark gympartner som kan stötta, peppa, skrika på mig 🙂

I dag var det lite svårt att få en bra rytm i tabataträningen då de håller på att arbeta på vägen, men jag tog igenom mig ändå utan att bli påkörd..

Annonser

2 reaktioner på ”Tabata

    1. Tack💙
      Måste verkligen fixa det, vill tillbaka i den fysiska form jag var innan flytten eftersom jag vet hur mycket bättre jag mår då 🙂
      Du ska veta att jag är imponerad av dig också, du är helt otrolig. Jag vet ju hur du mår! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s