Recept

Recept

Det här receptet fick jag av min arbetsgivare.

3 ägg
3 dl socker
100 g smör rumstempraterat

3 1/2 dl mjöl
1 tsk bakpulver

Farinsocker
Ca 400 g konserverad ananas

Smöra en form med jämn botten. Strö över ordentligt med farinsocker. Lägg på ananasen.

Vispa ihop smör och socker. Vispa i äggen i röran.

Blanda ihop mjölet och bakpulvret och häll det i smör, socker och äggröran.

Häll smeten över ananasen. Grädda ca 35 min i 190 grader.

Stjälp upp kakan när den fortfarande är varm.

Blir det rätt och du har du så har du bakat en enormt god kaka till fikat;)

image

Annonser

En reaktion på ”Recept

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s