Hemma

Hemma

Är hemma på Åland. Man blir så lugn bara man kommer ur bilen och lyssnar till trädens sus. Blev så glad när jag kom till stugan i går och fick se alla blommor som blommade.

image

Jag har många gånger fått frågan vad jag ska göra på ön?! Får höra att visst är det en helt underbar plats att vara på när det är sommar…men höst och vinter brrrrrrr då är det väl helt dött där!!!??

Det är så fel som det bara kan bli, vill man ha att göra så finns det en massa att hitta på!!

I dag och i morgon är det Påskpaus, då kan man åka runt till olika ställen på ön där det är smakupplevelser, konst, foto, mata lamm mm.

Vi åkte till Korsvikens lamm och fick träffa helt underbara lamm som hade födds i mars. Mattias fick mata dem med nappflaska och de var så söta. På plats fanns även fika, grillad lammkorv och annat gott till salu. Man hade även möjlighet att köpa med sig lite lammkött.

image

image

image

Nu är det mysigt att sitta i soffan och läsa en bra bok och planera framtiden.

Annonser

En reaktion på ”Hemma

  1. Konstiga människor som tycker att det är fel att bo på Åland höst och vinter. Hur är det att bo höst och vinter i Sverige. Huvudsaken är väl att ni älskar stället där ni ska bo. så gör som ni känner i era hjärtan. Kramar till er alla. ❤ ❤ ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s